LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Leqing City Hangjie Tools Co., Ltd. dununge ana ing Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China, Leqing City Qingjiang Town. Produksi perusahaan duwe sejarah dawa, kekuwatan teknis sing kuat, teknologi pabrikan sing maju, lan rega sing cukup kanggo nggedhekake pasar, kanthi layanan sing apik kanggo ningkatake pangembangan, bertekad kanggo nggawe industri alat hardware sing brilian.

logo

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • China’s import and export in the first two months of this year is far beyond the market expectations
  • Analysis and forecast of China’s import and export situation in 2021
  • China’s import and export sector is still facing more uncertainties in 2021